چند کلمه در شرح محتوای وب‌سایت...

نویسه جدید وبلاگ


بازیها و کلکهای پاسور

سلام دوستان در این بلاگ میخوایم انواع بازیهای پاسور و کلکها و تقلبهارو آموزش بدیم
من آموزش بازی هارو از سایتهای مختلف جمع آوری کردم
بازی هایی که برای آموزش در این تاپیک قرار بزارم شامل : حکم ، شلم ، 21 ، پوکر ،7 یا هفت خبیث ( هفت کثیف) ، شیطان(جوکر) ، 11( چهار برگ) ، بی دل ، بلف ، 8&9 ، ریم و چند تا بازیه دیگه هستش ، شایان ذکر من همه اینهارو بلد نیستم یه تعدادی مثل حکم ، هفت خبیث ، بی دل ، شیطان ( جوکر) ، چهار برگ ، 8&9 با یه سری کلک و فال بلدم .
امیدوارم اطلاعات این بلاگ بدردتون بخوره ، خواهش میکنم در هرچه پر بارتر شدن این بلاگ کمک کنید

ابتدا یک مقدمه و اصلاحات ورق رو قرار میدم بعد میریم سر اصل مطلب و آموزش


مقدمه

طراحان بازی ورق به صورت هوشمندانه ای، از طراحی تمامی جزئیات بازی، رسیدن به هدف خاصی را دنبال می کرده اند. بی شک شما هم سوالات بسیاری درباره ی دلیل انتخاب خال های بازی، دلیل تفاوت چهره ی چهار پادشاه و... از خود پرسیده اید. تمامی موارد یاد شده مفهوم خاصی را در خود پنهان کرده اند. در این مقاله قصد داریم با مفاهیم پنهان خال های بازی ورق آشنا شویم.

کاربرد خال های بازی ورق

اگر تمام ۵۲ کارت پاسور به یک شکل می بودند آنگاه بازی کردن با ورق ممکن نبود. بنابراین کارت های بازی را به چهار دسته ی مساوی - که هر کدام ۱۳ کارت خواهند داشت - تقسیم می کنیم.

برای تمایز دادن این ۴ دسته از همدیگر به هر گروه یک نماد را نسبت می دهیم که آن نماد همان خال کارت است. (خاج، خشت، پیک و دل)

در داخل هر دسته نیز برای تشخیص ۱۳ کارت آن دسته از هم، آنها را با اعداد ۱ تا ۱۳ عددگزاری می کنیم. عدد شماره ی ۱ را آس می نامیم و عدد شماره ی ۱۱ را با سرباز، عدد شماره ی ۱۲ را با بی بی و عدد شماره ی ۱۳ را با نماد شاه نمایش می دهیم.

قابل ذکر است که خال های بازی ورق در کشورهای مختلف یکسان نیستند. خال های بازی پاسور امروزی متعلق به کشور فرانسه می باشند که بعدها وارد انگلستان شده و به خاطر سادگی در طراحی، از آنجا به تمام جهان راه یافتند.

معنی نمادین خال های فرانسوی بازی ورق

هر خال در بازی ورق نمادی از یک پدیده است. چهار خال بازی ورق و معنای نمادین و سمبولیک آنها را مرور می کنیم:

خال پیک (Spades) : پیک که از آن با عنوان "دل سیاه" نیز یاد می شود در بین چهار خال بازی ورق بالاترین ارزش را دارد. پیک به عنوان سمبولی از مرگ شناخته می شود. معادل پیک در ورق آلمانی چمن و در ورق سوئیسی سپر است. رنگ خال پیک سیاه است.

خال دل (Hearts) : خال دل پس از پیک برترین ارزش را در بین خال های بازی دارد. دل نمادی است از عشق و مهر. معادل دل در ورق آلمانی همان دل و در ورق سوئیسی رز می باشد. رنگ خال دل قرمز است.

خال خشت (Diamonds) : خال خشت که از آن با نام الماس نیز نامبرده می شود سومین رتبه را بین خال های بازی دارد و نمادی از دارایی و ثروتمندی می باشد. معادل خشت در ورق های آلمانی و سوئیسی زنگوله (ناقوس) می باشد. رنگ خال خشت قرمز است.

خال خاج (Clubs) : خال خاج - که نام های دیگری نظیر گشنیز و یا شبدر نیز دارد - کمترین مقام را در بین چهار خال بازی دارد. خاج را نمادی از جنگ و نزاع می دانند. قابل ذکر است که Club به معنای گرز است. معادل خاج در ورق های آلمانی و سوئیسی بلوط می باشد. رنگ خال خاج سیاه است.

اصطلاحات

با توجه به اين كه اصطلاحات يك دستي براي رويدادهاي ورق بازي در فارسي نداريم ، كار توضيح دادن خيلي مشكل مي شود . توجه كنيد كه به طور متداول ما به خيلي رويداد ها مي گوييم «دست» : به دست دادن ، به دستي كه براي بازي كردن در اختيار ماست ، به دستي كه در حال بازي كردن است ، به دست 7 تايي بازي ،مثلأ در حكم ، به دست روي زمين و .... . خلاصه اين ها همه را دست مي گوييم كه اگر بخواهم به آن ها در اين سايت از دست نام ببرم خيلي گيج كننده خواهد شد و مشخص نمي شود منظورم كدام رويداد است . همين طور هم واژه بازي كه براي طيف وسيعي از امور به كار مي رود . به همين دليل ناچارم واژه هاي مشخصي را براي هر كدام از رويدادها به كار ببرم . به اين شرح :

خال (Suit) : علامت مشخصه كارت ها : گشنيز ، خشت ، پيك و دل

دور (Trick) : يك دور بازي كه در آن هر بازيكن يك كارت مي اندازد . مثلأ در حكم ، دور عبارت است از 4 برگي كه از نفر اول(آغازگر) شروع مي شود و با بازي نفر آخر پايان مي پذيرد.

دست (Game): يك بازي كامل ، كه در آن تمام برگها بازي شده باشند . مثلأ در حكم يك دست شامل 13 دور است كه در آن هر تيمي كه 7 دور را ببرد ، بازي را برده .

ست (Set): يك ست كامل از پيش تععين شده ؛ مثلأ در حكم هر 7 بازي را كه يك تيم ببرد يك ست تمام مي شود . از مجموع بازي ها تشكيل مي شود و با شماري از ست ها كل بازي ورق به پايان مي رسد . مثلأ با 2 يا 3 ست .

آغازگر (Leader): بازيكني كه دور را آغاز مي كند و باقي بازيكنان طي ترتيب مشخص بعد از او بازي مي كنند. معمولأ كسي است كه دور پيش با برگ برنده او به پايان رسيده.

دست دادن (Dealing) پخش كردن برگ هاي بازي بين بازيكنان .

دست دهنده (Dealer): كسي كه دست مي دهد .

حكم كردن (Bidding) : عملي كه طي آن خال سر ، ويا امتياز تعهد شده مشخص مي شود . مي تواند به صورت رقابت باشد (يعني هر كس تعهد بزرگتري كرد حكم كردن را ببرد، مثل شلم) و يا مي تواند به صورت نوبتي و تك نفره باشد (مثل حكم).
__________________






گزارش تخلف
بعدی